• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Взяли участь в обласному патріотичному квесті!!!!

Взяли участь в обласному патріотичному квесті!!!!

2017-12-02

/Files/images/IMG_20171202_102050.jpg

З нагоди 26 річниці української армії та до Дня Збройних Сил України Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва провів 02 грудня 2017 року в найстарішому парку Дніпра – ім.Т.Г.Шевченка патріотичний квест з елементами спортивного орієнтування та краєзнавства «Майбутнє України за нами!»

У заході брала участь учнівська молодь з 29 навчальних закладів Дніпропетровської області – це майже 250 дітей віком від 13 до 16 років, які займаються в гуртках за видами туризму, краєзнавства, козацько-лицарського виховання „Джура” та спортивного орієнтування, з 5 міст та 14 районів області.

Урочисті церемонії відкриття та закриття заходу проводилися у великій залі Палацу студентів ДНУ ім. О. Гончара. Учасників квесту привітав полковник Макаренков Вадим Вікторович – заступник начальника Центрального територіального управління Національної Гвардії України в Дніпропетровській області.

Специфікою або відмінною особливістю заходу стало те, що його проведено у форматі квесту – дидактичної гри з елементами спортивного орієнтування та краєзнавства, де пізнавальний аспект виступав основною метою діяльності гравців, а певні спеціальні уміння засобами для її досягнення.

Команда НВК у складі 8 учнів 8-10 класів також долучилася до цього неймовірного дійства! Стомлені, але задоволені учні повернулися додому з надією, що такі заходи стануть традиційними!!!

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi